Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Γιατί έφυγε η Ναταλία Γερμανού από τον Alpha! Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Προφανώς και δεν θα πούμε ακριβώς τον λόγο που έφυγε γιατί θα μας πετσοκόψουν, αλλά αν ρίξετε μια καλή ματιά στα social media θα καταλάβετε εύκολα. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα στοιχεία που οδηγούν στη λύση του γρίφου.

Από την αρχή της φετινής σεζόν φαινόταν πως τα πράγματα στην εκπομπή δεν ήταν καλά. Βασικά, για να λέμε αλήθειες, ήταν χάλια. Η εκπομπή σημείωσε ρεκόρ απομακρύνσεων. Αραβανή, αρχισυντάκτης, σκηνοθέτης, μαγείρισσα και τέλος η παρουσιάστρια που έχτισε την εκπομπή. (Κάπου εδώ ας θυμηθούμε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Σπυροπούλου είχε πει: ή εγώ ή η Ναταλία)

Πολλά είχαν ακουστεί και για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι φωτογραφίες μαζί αγκαλιά σαν ομάδα σε περιοδικά, δεν μας έπεισαν. Το ότι οι σχέσεις δεν ήταν καλές έκανε "μπαμ". Η Ναταλία δεν άντεχε. Ασφυκτιούσε και αυτό φαινόταν στον τηλεθεατή.

Η αποχώρησή της ήταν για την ίδια μια λύτρωση από μια κακή χρονιά. Δεν περνούσε καλά και δεν ευχαριστιόταν πια αυτό που έκανε.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης έγραψε το πιο ψαγμένο status που θα μπορούσε στο facebook: "Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Τα καλύτερα, είναι για να έρχονται. Και το πιο σημαντικό -μετά την υγεία- είναι η αξιοπρέπεια."
Μήνυμα ελήφθη!

Τώρα η Ναταλία είναι στην Σαντορίνη, απολαμβάνει τη θάλασσα και ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα. Με αξιοπρέπεια!