Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Open: Πρόσωπα και εκπομπές που συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν!

Την ώρα που σε όλα τα κανάλια οι μηχανές δουλεύουν στο κόκκινο για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, στο Open επικρατεί μια κατάσταση τύπου "τα ζώα μου αργά"...

Ο Απρίλης είναι παραδοσιακά ο μήνας που αρχίζουν να ακούγονται φήμες και σενάρια για επικείμενες μεταγραφές ή αποχωρήσεις. Το ανοιχτό κανάλι ακούγεται μόνο για αποχωρήσεις! Τελικά τι ισχύει;

Κανονικά συνεχίζει στο Open μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 (συμβόλαιο σε ισχύ) η Κατερίνα Καινούργιου και το "Ευτυχείτε". Η εκπομπή πηγαίνει ανέλπιστα καλά και βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού από την αρχή της σεζόν.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα βρίσκεται και ο Αντώνης Κανάκης με όλη την ομάδα του και τις εκπομπές "Ράδιο αρβύλα" και "Βινύλιο", που σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Μήλον της έριδος ανάμεσα σε πολλούς μνηστήρες έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου λόγω της επιτυχίας που γνωρίζει η τρίτη σεζόν του "Έλα Χαμογέλα". Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια φαίνεται πως αποφάσισε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να λάμψει.

Για άλλη μια χρονιά, παρά τις προτάσεις εντός και εκτός καναλιού, η Φαίη Μαυραγάνη θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην οποία έχει στεφθεί εδώ και χρόνια βασίλισσα.

Όλα δείχνουν πως με την ίδια σύνθεση θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά και η εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" με τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, χωρίς ακόμα να υπάρχει οριστική απόφαση.