Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το ακαταλόγιστο της ελληνικής τηλεόρασης!

Η ελληνική τηλεόραση διανύει ξεκάθαρα μια από τις χειρότερες περιόδους της! Μια περίοδο όπου το "ακαταλόγιστο" πάει κι έρχεται... Το "Tv media" έχει συγκεντρώσει μερικά παραδείγματα που δικαιολογούν απόλυτα την παραπάνω άποψη.

@ Το Ε "κόβει" την Καραβάτου και τον Κατσούλη έτσι ξαφνικά! Το δίδυμο που για δύο σεζόν έκανε περίπατο στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και το κανάλι ζητωκραύγαζε, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

@ Την "τρύπα" στο πρόγραμμα θα καλύψουν με διάρκεια "Μπεν Χουρ" οι εκπομπές "Φτιάξε καφέ" και "La Biri Biri". Τραγικό. Την ώρα που οι δύο εκπομπές ψάχνουν ακόμα τις ισορροπίες τους, η μαραθώνια σκαλέτα έρχεται να τις ισοπεδώσει.

@ Το "Δέστε τους" είναι ένα βήμα πριν το κόψιμο. Η τηλεθέαση της εκπομπής είναι απογοητευτική και πολύ πιο κάτω από την περσινή της Κατερίνας Καινούργιου. Δικαίωση για την ξανθιά παρουσιάστρια του Ε.

@ Η Μαίρη Συνατσάκη πέρυσι παρουσίαζε μια εκπομπή που κόπηκε ενώ πήγαινε καλύτερα από την ομοειδή αντίπαλη της, που εκείνη με τη σειρά της πήγαινε καλύτερα από αυτή που βρίσκεται τώρα.

@ Πολύ έξυπνη χαρακτηρίζεται η κίνηση να μεταφέρει ο ΑΝΤ1 τον Γρηγόρη στα βράδια του Σαββάτου απέναντι από τα γλέντια του Παπαδόπουλου! Στα πόσα Σάββατα λέτε να κοπεί;