Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η Demy "έκλεψε" τον ρόλο της Νάντιας Κοντογεώργη! Τι συνέβη;

"Η Μελωδία της Ευτυχίας", η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στο Παλλάς, είναι έτοιμη για περιοδεία σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Οι περισσότεροι συντελεστές θα παραμείνουν ίδιοι αλλά έρχεται και μια προσθήκη έκπληξη στον κεντρικό ρόλο, αυτή της Demy.

Η τραγουδίστρια θα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει, με το ρόλο της Μαρία, σε ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών που αφηγείται την ιστορία μιας καλόγριας που αφήνει το μοναστήρι για να φροντίσει τα επτά παιδιά ενός χήρου αξιωματικού του Ναυτικού.

Βασισμένο στην αυτοβιογραφία της γκουβερνάντας το έργο εκτός από αγάπη, στοργή, τραγούδια αφέλεια και παιδικότητα, η αληθινή αυτή ιστορία περιλαμβάνει και πολιτικές αμυχές, φόβους και ναζισμό. Η πραγματική οικογένεια Φον Τραπ έφυγε από την Αυστρία της ναζιστικής κατοχής το 1938 και πήγε στις ΗΠΑ, όπου και πραγματοποίησε πολλές μουσικές εμφανίσεις. Ο λόγος της εξορίας από την Αυστρία ήταν η άρνηση του πλοιάρχου να κρεμάσει γερμανική σημαία και να εργαστεί σε γερμανικό υποβρύχιο.

Η παράσταση θα επικεντρωθεί στην αγάπη της γκουβερνάντας με τα παιδιά, σε μια εξωραϊσμένη εκδοχή της αυτοβιογραφίας που θα θυμίζει περισσότερο την ταινία με τη θρυλική Τζούλι Άντριους, η οποία απέσπασε 5 βραβεία όσκαρ και θα ακουστούν τα τραγούδια που άφησαν εποχή. Στο ρόλο του Φον Τραπ θα είναι ο Άκης Σακελλαρίου και στο ρόλο της Βαρόνης η Ναταλία Δραγούμη.