Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

#theaternews: Όλα τα μιούζικαλ που ετοιμάζονται για τη νέα θεατρική σεζόν μόνο στο "Tv media"!

Του μιούζικαλ θα γίνει φέτος στη θεατρική Αθήνα. Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση πάντως, είναι πως τα ονόματα που επιλέγονται σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν σπουδάσει την υποκριτική, πόσο μάλλον το μιούζικαλ που είναι ένα είδος απαιτητικό.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη νεαρή Demy που χωρίς να διαθέτει συγκλονιστική φωνή η κίνηση, πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι στη "Μελωδία της ευτυχίας" στο ρόλο που κρατούσε τον χειμώνα η Νάντια Κοντογεώργη. Τι σύγκριση να κάνουμε; Στα νεώτερα τώρα, η Demy την ερχόμενη σεζόν -φτασμένη πια ηθοποιός του μιούζικαλ- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", θα πρωταγωνιστήσει στο θρυλικό "Γκριζ" που ετοιμάζει η Θέμις Μαρσέλλου για το θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Από την άλλη η Έλενα Παπαρίζου, μια performer που θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ, από επιλογή της διαλέγει έναν πιο σεμνό και διακριτικό ρόλο, αφού όπως πρώτοι εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει (δες εδώ!) θα συμμετάσχει στο "Nine" των Κακλέα-Πετρόπουλου στο Pantheon στο πλάι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Εκεί η Ελληνίδα star θα τραγουδήσει δυο τραγούδια.

Πάμε και σε άλλες αποκλειστικές εκπλήξεις τώρα... Σύμφωνα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζει για το θέατρο Πειραιώς 131 ένα μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φουρέιρα, ενώ για για την ίδια παράσταση συζητά και η Μαρία Μπεκατώρου.

Είπατε κάτι για τους άνεργους ηθοποιούς;

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr