Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η ταινία της "Φατμαγκιούλ" στη Δημόσια Τηλεόραση! Πότε θα προβληθεί;

Η ταινία "Πληγές του Φθινοπώρου" με την γνωστή σε όλη την Ελλάδα "Φατμαγκιούλ" (Beren Saat) θα προβληθεί από τη "Δημόσια Τηλεόραση" την Παρασκευή 6/9 στις 11 το βράδυ. Το κανάλι προβάλλει από χθες τρέιλερ που ενημερώνει τους τηλεθεατές για την προβολή της ταινίας. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά!

"Το Σεπτέμβριο του 1955 βίαια γεγονότα ξέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη. Εξαγριωμένοι και, όπως αποδείχτηκε, κατευθυνόμενοι Τούρκοι εθνικιστές εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον ελληνικών σπιτιών και καταστημάτων, τα κατέστρεψαν ολοσχερώς και τα λεηλάτησαν χωρίς κανέναν οίκτο. Η επίσημη τουρκική Ιστορία αποσιώπησε το γεγονός που χαράχθηκε, όμως ανεξίτηλα, στη μνήμη όσων έζησαν. Πενήντα τέσσερα χρόνια αργότερα, μια τουρκική ταινία αποκαλύπτει τις φρικαλεότητες εκείνου του φθινοπώρου, που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον ελληνικό πληθυσμό της Πόλης."

Ο Μπεχτσέτ, γόνος εύπορης οικογένειας κι εθνικιστής, γνωρίζει την όμορφη γειτόνισσά του Έλενα και την ερωτεύεται. Είναι όμως αρραβωνιασμένος κι εκείνη Ελληνίδα και πόρνη πολυτελείας.