Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα για την Κατερίνα Καινούργιου!

Αφορμή: Μπορεί τα μισά στελέχη της τηλεόρασης να είναι στον αέρα, αλλά η παρουσιάστρια, η δημοσιογράφος, η γυναίκα Κατερίνα Καινούριου, όχι! Μόλις ανανέωσε με τον Αlpha.

Καριέρα: Πολλά χρόνια στην ομάδα της Μαρίας Μπεκατώρου, έμαθε την TV στις κολοσιαίες της στιγμές! Συνέχισε στον ΑΝΤ1 και στον άδοξο «Πρωινό Καφέ» με Μουτσινά-Ζαρίφη. Ακολούθησε τον επίσης άδοξο «Ομορφο κόσμο το πρωί» του Μega. Η καταξίωση ήρθε στο πλευρό του Μουτσινά, στον Αlpha. Εκεί μαντεύει συνήθως τραγούδια, σκηνές ταινιών, γελά με τα αστεία του Μουτσινά και κάνει τη χαζή. Επιτυχώς!

Θλιμμένη στιγμή 1: Οταν κατά καιρούς της έχουν προσάψει -αποκαλύπτοντας μάλιστα και παλιές φωτό του «πριν»- ένα πλήθος πλαστικών επεμβάσεων ενώ η ίδια έχει κάνει μόλις τις στοιχειώδεις!

Θλιμμένη στιγμή 2: Την περιέγραψε στο blog της κι έχει να κάνει με την αγάπη του εαυτού της μέσα απ’ τους πόντους του τακουνιού! «Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου. Απόψε θα αποχωριστείς τις γόβες. Θα βάλεις φλατ και με αυτά θα τον εντυπωσιάσεις… Ισως όταν τα φορέσω να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να νιώσω πιο όμορφη, πιο σπουδαία? Μα πάνω απ’ όλα ίσως τότε μ’ αγαπήσω πιο πολύ». Ούτε να φανταστώ τι θα της συμβεί αν υποχρεωθεί με φάλαγγα να βάλει σαγιονάρα ή παντούφλα! Καινούργιο βιβλίο ο Ιρβιγκ Γιάλομ θα γράψει!

Η ευχή μας: Συνέχισε, Κατερίνα, να υπογράφεις συμβόλαια. Εδω έγινε ο Πίου ποδοσφαιριστής, δεν θα γίνεις εσύ σταρ; πηγή: TV Έθνος