Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τέλος η Μαρία Μπεκατώρου από την εκπομπή της;

Τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, ανακοίνωσε ότι θα πάρει ραδιοφωνική παραγωγός, την ώρα που οι φήμες θέλουν τη Μαρία να πηγαίνει σε μεγάλο κανάλι, και την ίδια να τις διαψεύδει.

Άφωνοι έμειναν οι θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού στο Γκάζι, το βράδυ της Κυριακής, όταν άκουσαν την τραγουδίστρια Ηρώ Ηλιοπούλου, ν΄ανακοινώνει την εξέλιξη-βόμβα!

Η ραδιοφωνική παραγωγός του «ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ 90,6», Νικόλ Παπαϊωάνου, είπε στην ανερχόμενη τραγουδίστρια ότι από τον Σεπτέμβρη, θα είναι στη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου, στο πρωινό του ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Μάλιστα, όταν η Ηρώ την ρώτησε αν θέλει να το πει από το μικρόφωνο, εκείνη απάντησε θετικά, και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Άραγε τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου; θα εγκαταλείψει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και θα δούμε στη θέση της την Νικόλ Παπαϊωάνου, ή θα μείνει στο πόστο της όπως η ίδια λέει διαψεύδοντας τις φήμες περί μεταγραφή της που μιλούν ακόμα και για ντουέτο με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Πρωινό ΑΝΤ1»; Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου