Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Κάνουμε ζάπινγκ στη νέα σεζόν! (Πρώτο μέρος)

Λίγο πριν την έλευση του Αυγούστου και ακόμα στα κανάλια υπάρχουν ανοιχτές τρύπες και εκκρεμότητες για το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά τους ενόψει της νέας σεζόν...

Mega
Το Mega το καλό έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις! Νέα εικόνα, γραφικά, idents και φουλ πρόμο για τα νέα προγράμματα. Σειρές με λαμπερότατο καστ, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, νέες εκπομπές με παρουσιαστές πρώτης γραμμής, υπόσχονται υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Συγγρού. Αγκάθια φαίνεται να αποτελούν η δίωρη εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για τις ειδήσεις, ελπίζουν στη δυνατή σειρά "Το αύριο μας ανήκει" που θα αποτελεί το lead in. Για τη Δανάη, ευελπιστούν να βγάλει τη σεζόν. Σχετικά με τον εμφύλιο για τους καλεσμένους των καθημερινών εκπομπών, ακολουθεί η σειρά προτεραιότητας που θα τηρηθεί: Μενεγάκη, Μελέτη και Μπάρκα, αν και εξετάζεται το ενδεχόμενο η τελευταία να μην έχει ενότητα συνέντευξης.

Alpha
Παρόμοιος εμφύλιος φαίνεται να ξεσπά και στον Alpha! Στην αρένα; Σταματίνα, Καινούργιου αλλά και Γερμανού. Ειδικά η Ναταλία που φέτος θα έχει απέναντι και Καραβάτου από το Mega και το ζευγάρι Γκουντάρα-Κάκκαβα από ΣΚΑΪ... Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλει να διατηρήσει την δυναμική της φετινής σεζόν μετά και την αποχώρηση Τσουρού με δυνατούς καλεσμένους και αποκλειστικό υλικό από "Σασμό" και "Άσε μας ρε μαμά". Λόγω και της μείωσης της διάρκειας της εκπομπής της, φαίνεται να μένει πίσω στην κούρσα διεκδίκησης καλεσμένων η Τσιμτσιλή. Βέβαια αν μαζί με τις δύο σειρές, υπολογίσουμε και τα "Bachelor"και "J2US", όλοι θα πάρουν υλικό. Αγκάθια παραμένουν η ώρα μετάδοσης για Ηλιάνα και Τατιάνα, με την πρώτη να φαίνεται να προηγείται της δεύτερης. Για το "Style me up" θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με Καγιά, ενώ η Στεφανίδου τη σύντομη διασταύρωση με τον σύζυγο. Δύσκολη εξίσωση.