Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η Μενεγάκη στον Μουτσινά: Μια συνέντευξη που δεν έπρεπε να γίνει!

Έχω πλέον καταλήξει. Η συνέντευξη, αν μπορεί να θεωρηθεί συνέντευξη, που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον Νίκο Μουτσινά το βράδυ της Τρίτης, απλά δεν έπρεπε να γίνει.

Αρχικά δεν ήταν συνέντευξη! Ήταν ένας καλά προγραμματισμένος, προσυμφωνημένος και σκηνοθετημένος σχολιασμός της χρονιάς που πέρασε. Άλλο που μας είχαν τάξει λαγούς και πετραχήλια, τύπου θα τους δούμε όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί... Η Ελένη δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα, είχε ενημερώσει τον Νίκο και απλά προσέφερε στην εκπομπή την εντυπωσιακή και υπέρλαμπρη παρουσία της καθώς και μια ανάσα στην τηλεθέαση της εκπομπής.

Ο Νίκος ήταν πιο εγκλωβισμένος και μουδιασμένος από ποτέ. Δεν μπορούσε να ρωτήσει τίποτα, ενώ είχε μπροστά του την μοναδική παρουσιάστρια στην Ελλάδα που μπορούμε να αποκαλέσουμε "star" και φυσικά μια πηγή ειδήσεων που θα έκαναν μεγάλο "μπαμ"!

Αν η Ελένη είχε σκοπό να μιλήσει για όσα ακούγονται γύρω από το όνομά της, σίγουρα η εκπομπή θα απογειωνόταν στους πίνακες τηλεθέασης και θα μιλήσουμε για την συνέντευξη της χρονιάς.

Κρίμα... (αν και η πολύπαθη εκπομπή έσπασε το φράγμα του 20%)