Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Κάνουμε ζάπινγκ στη νέα σεζόν! (Δεύτερο μέρος)

Στο δεύτερο μέρος της ενότητας αυτής συνεχίζουμε το ζάπινγκ στα κανάλια και στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν. Αν θες να θυμηθείς το πρώτο μέρος, κάνε κλικ εδώ!

ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις επιλογές του! Ένα ακόμα ριάλιτι μαγειρικής, μια "Φάρμα" που δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, καμία νέα σειρά και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... Έχει, όμως, τα σιγουράκια του. Παπαδάκης, Μακρυπούλια, Σεφερλής και "Μέλισσες" θα φέρουν τηλεθέαση. Αγκάθια; Πολλά! Σκορδά και Λιάγκας χτίζουν από την αρχή το πρωινό! Νέο σκηνικό με στόχο να μην θυμίζει αυτό των περασμένων χρόνων, νέα σήματα και χωρίς Ουγγαρέζο. Το μόνο θετικό η έλευση της καλής δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη, που μετά από χρόνια αφήνει τον Alpha. Και το δελτίο ειδήσεων, πάντως, δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του. Και εκεί θα γίνει προσπάθεια αναδιοργάνωσης με μπροστάρη τον Χατζηνικολάου.

Open
Κι ενώ περιμέναμε το Open να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, είχαμε ανατροπή. Η έλευση Τσαπανίδου στο δελτίο ειδήσεων είναι μια καλή κίνηση. Έχει γκελ στο τηλεοπτικό κοινό, έχει δυναμική αν και στην απόπειρά της στο μεσημεριανό δελτίο του Star ζορίστηκε. Η Μαγγίρα στο πρωινό είναι μια τολμηρή απόφαση. Μόνο το χιούμορ δεν φτάνει σε μια τρίωρη ζωντανή εκπομπή. Θα χρειαστεί δυνατό ακουστικό και ετοιμοπόλεμη ομάδα. Η Τσολάκη το σουκού θα έχει δύσκολο αγώνα! Η Κάτια Ταραμπάνκο στο "Glam wars" ήταν κίνηση ματ από τον σταθμό και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Ο Κανάκης φαίνεται να παραμένει στο Open και μαζί με την Μαυραγάνη είναι τα σιγουράκια του Σαββίδη. Έκπληξη οι δύο νέες σειρές που θα βγάλει στον αέρα το κανάλι!