Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ναταλία Γερμανού: Με το ένα πόδι εκτός Ε;

Η Ναταλία Γερμανού την φετινή σεζόν επέστρεψε στην ζώνη που αγάπησε και γνώρισε μεγάλες δόξες στο παρελθόν. Το "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", όμως, δεν θύμισε σε τίποτα εκείνες τις εποχές ειδικά σε επίπεδο τηλεθέασης.

Η εκπομπή αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς ολοκληρώνεται. Άλλη δομή, άλλο ύφος, άλλο πλατό, πρόσωπα έφυγαν, πρόσωπα ήρθαν, πολλές αλλαγές στην ώρα έναρξης αλλά και λήξης κτλ... Δεν το λες και ρόδινη χρονιά, ούτε βέβαια και καλή μεταχείριση! Ας συνυπολογίσουμε και το φιάσκο με το "Star Academy" που από παρουσιάστρια βρέθηκε κριτής, όπως και την δήλωσή της πως αισθάνεται πως δεν έχει πολλά να δώσει στην επιτροπή και ότι το έκανε επειδή ήταν στο συμβόλαιό της και της ζητήθηκε.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον σταθμό λήγει το καλοκαίρι με την ολοκλήρωση της εκπομπής. Η Ναταλία αξίζει πολλά και το έχει αποδείξει πολλάκις. Τη δεδομένη στιγμή έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη μια επιτυχία που θα της φέρει τηλεοπτική "κάθαρση", όπως ακριβώς έγινε με την Ελεονώρα Μελέτη. Μπορεί αυτό να της το προσφέρει το Ε;