Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Κατερίνα Καινούργιου: Εφάρμοσε όσα έμαθε στο "Δέστε τους"!

Μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής παρουσίας ως μέλος της ομάδας του "Δέστε τους", η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μπροστά ως κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής "Καλοκαίρι Παντού".

Η εκπομπή που έκανε πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε λίγο αγχωμένα αλλά σιγά σιγά φάνηκε να βρίσκει τον ρυθμό της. Η Κατερίνα ήταν εκείνη που ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις. Βγήκε από το καλούπι του "Δέστε τους", κράτησε όμως όσα έμαθε από αυτό αλλά και από τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη. Ήταν άνετη, χαλαρή με κέφι και ενέργεια που περνούσε στον τηλεθεατή. Μπορεί κάποιες φορές να φώναζε λίγο παραπάνω αλλά δικαιολογείται, μιας και ήταν η πρώτη εκπομπή. Ο ρόλος της φυσικά και δεν είναι εύκολος. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες τόσο με τον Παύλο όσο και με το πραγματικά άρρυθμο πάνελ. Από το πρώτο λεπτό έδειξε την διάθεσή της να τσαλακωθεί και να χειριστεί ότι μπορεί να προκύψει σε μια ζωντανή εκπομπή με χιούμορ. Φυσικά σε αυτή την πολύ καλή πρώτη μέρα της Κατερίνας έπαιξε μεγάλο ρόλο και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε από την πρώτη εκπομπή, αλλά σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε στο νέο της ρόλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.