Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πρεμιέρα νέων προγραμμάτων απόψε στον Alpha!

Ο Alpha τολμά και δημιουργεί νέα πράγματα. Στήνει νέες εκπομπές, παίζει δυνατές ξένες σειρές και επενδύει στην ελληνική -ελληνικότατη- μυθοπλασία.

Λογαριασμοί, χαράτσια, γκρίνιες, απογοητεύσεις, γέλια, χαρές, έρωτες και στο τέλος… μουρμούρα!
Ιστορίες καθημερινής ερωτικής και οικογενειακής τρέλας έρχονται στη νέα κωμική σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00.

Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45, ανανεωμένη, επίκαιρη και καυστική, η "Ελληνοφρένεια" θα χτυπά μέσα από τον Alpha, με  κεντρικό πρωταγωνιστή τον απρόβλεπτο Τσολιά και δίπλα του νέα πρόσωπα σε νέες απίθανες καταστάσεις και νέες εκφραστικές δυνατότητες.

Μπορεί μια χαρισματική πράκτορας της CIA να αποδείξει πως αυτός που το έθνος του τον υποδέχεται ως ήρωα πολέμου να είναι κατά βάθος τρομοκράτης της Αλ Κάιντα;
Αυτό είναι το Homeland, μια καταιγιστική περιπέτεια με γρήγορες εναλλαγές πλοκής, σκηνών και συναισθημάτων που έρχεται από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:30 στην τηλεόραση του Alpha.