Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στον Αlpha!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για την εκπομπή SOS της Αννίτας Πάνια στον ALPHA. H πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχει οριστεί η ακριβής ώρα.

"Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν για να πούμε με σιγουριά τι ώρα θα ξεκινά η εκπομπή. Αυτή τη στιγμή παίζουν δύο σενάρια. Το ένα σενάριο θέλει η εκπομπή να βγαίνει στον αέρα 4-6 το απόγευμα κάθε Σαββατοκύριακο και το άλλο 5-7" δηλώνει πηγή του Yupiii. Πάντως, μέσα στην εβδομάδα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα του τρέιλερ.

Ένα ακόμη θέμα που δεν έχει ρυθμιστεί είναι αυτό του σκηνοθέτη -αν και θεωρείται πολύ πιθανόν, να αναλάβει τη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο άνθρωπος που σκηνοθετούσε τις εκπομπές της Αννίτας όλα αυτά τα χρόνια στο Alter, και με τον οποίο η παρουσιάστρια διατηρεί φιλία χρόνων.

Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια φέτος δεν θα έχει κανένα από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τις εκπομπές της όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αυτή τη φορά θα είναι καθαρά κοινωνικού περιεχομένου. Τηλεθεατές θα μιλούν για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ στο στούντιο θα υπάρχει μια ομάδα ειδικών (από δικηγόρους και διατροφολόγους μέχρι ψυχολόγους και κοινωνιολόγους) οι οποίοι θα προτείνουν λύσεις. yupiii.gr