Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ελίνα Ακριτίδου: Το νέο πρόσωπο στο "Είναι Στιγμές"!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση σε μόνιμο ρόλο πάνω από 6 χρόνια...Φαίνεται όμως πως ήρθε η πολυπόθητη πρόταση για την Ελίνα Ακριτίδου, η οποία είχε αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια και στα παιδιά της αλλά παρόλαυτα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι ήθελε πάρα πολύ να εργαστεί ξανά. Η ευκαιρία για την ηθοποιό ήρθε με την πρόταση της παραγωγής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ''Είναι στιγμές'', όπου θα εμφανιστεί στα τέλη Απριλίου στο ρόλο της δυναμικής δικηγόρου Μάχης Πετρίδου.

Η δικηγόρος εμπλέκεται στην υπόθεση έμμεσα καθώς είναι η συνεργάτιδα του -επίσης νέου χαρακτήρα- πλούσιου επιχειρηματία Νικήτα Πέππα, ρόλο που θα υποδυθεί ο Μελέτης Γεωργιάδης. Μαζί, μπαίνουν δυναμικά στην ιστορία καθώς διεκδικούν χρήματα από τον Χάρη-Κώστας Σόμμερ. Σταδιακά, όμως, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πιο βαθιές σχέσεις που συνδέουν το συγκεκριμένο ''δίδυμο'' με πρόσωπα της ιστορίας.

Η Ελίνα Ακριτίδου έχει κάνει, ήδη, ένα γύρισμα για τη σειρά και αναμένεται να βρεθεί στο καστ του ''Είναι στιγμές'' μέχρι το τέλος της σεζόν. tvzapping