Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι προετοιμασίες για το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 Κύπρου! Όλες οι λεπτομέρειες μόνο στο "Tv media"!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο "Tv media"!
Άρχισαν οι προετοιμασίες για το νέο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζει ο ΑΝΤΕΝΝΑ. Θα έχει τον τίτλο «Fast Money» και παρουσιαστής θα είναι ο δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής. Το τηλεπαιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει απλόχερα διασκέδαση και γέλιο σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, αλλά και μεγάλα κέρδη στους νικητές.

Το νέο τηλεπαιχνίδι για το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς ο ΑΝΤΕΝΝΑ, με τον τίτλο «Fast Money», και με παρουσιαστή τον κωμικό, Μάρκο Σεφερλή, δεν θα στηρίζεται στις γνώσεις. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο αυθορμητισμός και το χιούμορ. Οι παίχτες θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων και αυτές οι ομάδες μπορεί να απαρτίζονται από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, μέλη σωματείων και οργανωμένων συνόλων.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε στη Κύπρο, για την φωτογράφηση και τα γυρίσματα του τρέιλερ για την προώθηση του νέου τηλεπαιχνιδιού.

Χάρη στο αστείρευτο χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή, παίκτες και τηλεοπτικό κοινό θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γελάσουν, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν επιπλέον να φύγουν με τις τσέπες γεμάτες χρήματα. Το έπαθλο που θα δοθεί στην ομάδα που θα φθάσει στον τελικό θα είναι είκοσι χιλιάδες ευρώ, ενώ καθημερινά η νικήτρια ομάδα θα διεκδικεί μικρότερα ποσά.

Το «Fast Money» είναι βασισμένο στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Family Fortune», του οποίου ο ΑΝΤΕΝΝΑ έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα, και το οποίο έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία σε πάρα πολλές χώρες.