Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

"The Booth": Όλη η αλήθεια για το μέλλον της εκπομπής! Κόβεται ή συνεχίζει;

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν και οι ιθύνοντες στους τηλεοπτικούς σταθμούς κλείνουν τρύπες και εκκρεμότητες σχετικά με το νέο τους πρόγραμμα. Στο Open οι μηχανές λειτουργούν στο κόκκινο και μεγάλο τους αγκάθι φαίνεται να είναι η μεσημεριανή ζώνη.

Το "The Booth" μοιάζει να είναι η λύση στο πρόβλημά τους αλλά υπάρχουν ενδοιασμοί. Τα ποσοστά της εκπομπής είναι ικανοποιητικά μιας και τα τέσσερα κορίτσια παρέλαβαν καμένη γη και κατάφεραν μέχρι και να τετραπλασιάσουν την τηλεθέαση. Επίσης, κάθε μεσημέρι το hashtag #thebooth είναι στην κορυφή των τάσεων στο twitter.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτό που "κλωτσάει" είναι η ύπαρξη δύο εκπομπών με ομοειδές περιεχόμενο και ο κίνδυνος κορεσμού. Το "Ευτυχείτε" θα διατηρήσει και τη νέα σεζόν την επιτυχημένη στήλη με τις τηλεφωνικές γραμμές, ενώ δύο ώρες αργότερα θα ξεκινά μια εκπομπή που βασίζεται εξολοκλήρου στην επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και χρόνια πριν στο Alter οι εκπομπές των Χρουσαλά, Σκορδά και Θρασκιά είχαν τηλεφωνικές γραμμές.

Στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα να μεταφερθεί το "The Booth" στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το σίγουρο πάντως αυτό την στιγμή είναι πως το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο από την συνεργασία με τις Αναστασοπούλου, Κουρτίδου και Κρυσταλλία, ενώ θέλει πάση θυσία να έχει στο πρόγραμμά του και την χειμερινή σεζόν την απολαυστική Σοφία Μουτίδου,