Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

"Ώρα Ελλάδος"-Open: 4 παρουσιαστές για μία εκπομπή! Όλο το ρεπορτάζ στο "Tv media"!

Φέτος η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open τα έχει πάει περίφημα σε επίπεδο τηλεθέασης. Και το πρώτο σκέλος (5:30) με παρουσιαστές τους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το δεύτερο (7) με παρουσιαστές τους Ντόρα Κουτροκόη και Άκη Παυλόπουλο.

Οι ιθύνοντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και από τα δύο δίδυμα, όμως στο πλαίσιο οικονομίας/περικοπών αποφάσισαν τα δύο αυτά σκέλη να γίνουν μία ενιαία εκπομπή που θα ξεκινά στις 5μιση το πρωί και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 10. Στην πράξη αυτό συμβαίνει ήδη με τους παρουσιαστές να έρχονται στις οθόνες μας εναλλάξ, δηλαδή μια εβδομάδα το ένα δίδυμο μία το άλλο...

Το θέμα είναι πως υπάρχει μία εκπομπή για 4 παρουσιαστές! Οι παλιοί Βούλγαρη-Χασαπόπουλος και οι νεοφερμένοι Κουτροκόη-Παυλόπουλος. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και οι σκέψεις είναι πολλές. Επιδίωξη των ιθυνόντων είναι όλοι οι δημοσιογράφοι να παραμείνουν στο δυναμικό του σταθμού με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να προπορεύεται στην κούρσα για την παραμονή στην εκπομπή, μιας και είναι ο μόνος που βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη για δεύτερη σεζόν.

Αν κρίνουμε πάντως από τις τελευταίες εβδομάδες που γίνεται ένα live δοκιμαστικό εξαιτίας της ιδιαίτερης κατάστασης που διανύουμε με τον Κορωνοϊό, φαίνεται η "Ώρα Ελλάδος" να τα καταφέρνει και με τις δύο ομάδες.