Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν το 'χει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! #SorryNtina

Την εβδομάδα που μας πέρασε έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου "My style rocks" με παρουσιάστρια, αυτή τη φορά, την survivor Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κι εκεί που νόμιζες, φίλε αναγνώστη, πως η τηλεοπτική της πορεία ολοκληρώθηκε με το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, ο ΣΚΑΪ της δίνει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί. Τελικά, όμως, δεν μπορεί... Sorry Queen Ντίνα, αλλά η παρουσίαση δεν είναι το φόρτε σου.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα πανέμορφο κορίτσι, αλλά η ομορφιά από μόνη της δεν αρκεί. Το ότι με κάθε της εμφάνιση προκαλεί ντόρο, που είναι και ο λόγος που την ήθελαν πάση θυσία στο "Survivor", δεν φτάνει για να κάνεις επιτυχία και να φέρεις υψηλή τηλεθέαση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τίποτα να δώσει σε ένα reality μόδας, δεν έχει καμία γνώση πάνω στο αντικείμενο, φαίνεται κομπλαρισμένη και δυστυχώς "λίγη". Αρκετές φορές να φανταστείς, ο άπειρος τηλεοπτικά Στέλιος Κουδουνάρης "έσωσε" την ξανθιά παρουσιάστρια από το τέλμα. Και αυτό σίγουρα δεν είναι υπέρ της.

Ίσως μέσα στις επόμενες εβδομάδες να βρει τα πατήματά της και να "ξεμπλοκάρει"... Αλλά αυτό δεν έγινε μετά από χρόνια ως πρώτο βιολί σε ζωντανή εκπομπή, θα μπορέσει να γίνει σε μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή λίγων μηνών;