Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Θα στοιχίσει στον Νίκο Μουτσινά η "προδοσία" του;

Πριν ένα χρόνο, τέτοια περίοδο, έγινε γνωστή η ένταξη του Νίκου Μουτσινά στο δυναμικό του νέου καναλιού που θα αντικαθιστούσε το Έψιλον, με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Τότε είχαμε αναρωτηθεί, μέσα από το "Tv media", αν του αξίζει αυτή η ευκαιρία...

Παρά το σερί τηλεοπτικών αποτυχιών, μέσα από το Open, ο Νίκος Μουτσινάς αναγεννήθηκε! Το "Για την παρέα" έγινε η απόλυτη επιτυχία της σεζόν και τα βιντεάκια από την εκπομπή μετρούσαν αναρίθμητα views στα social media.

Ο παρουσιαστής, φαίνεται, να δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον ΣΚΑΪ να μεταφέρει εκεί την επιτυχημένη εκπομπή του και να αναλάβει και την παρουσίαση του "Αδύναμου κρίκου". Ο περιζήτητος -πλέον- Νικόλας γυρίζει, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την πλάτη του στο κανάλι που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει την εκπομπή που ονειρευόταν και κατευθύνεται προς Φάληρο μεριά. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε και το συμβόλαιο που τον δεσμεύει για ακόμα ένα χρόνο συνεργασίας με το Open, το οποίο θα σπάσει, με την ρήτρα να πληρώνεται από τον ΣΚΑΪ.

Άραγε οι τηλεθεατές θα τον ακολουθήσουν στη νέα του τηλεοπτική στέγη ή θα τον "τιμωρήσουν" για την "προδοσία" του;