Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Νίκος Μουτσινάς με καθημερινή εκπομπή στο Έψιλον! Του αξίζει αυτή η ευκαιρία;

Πολλοί θα αναρωτιέστε -και δικαίως- για το ερώτημα που συνοδεύει τον τίτλο σε ότι αφορά στην εύρεση νέας τηλεοπτικής στέγης για τον Νίκο Μουτσινά. Ευθύς αμέσως θα σας εξηγήσω τους λόγους...

Αρχικά, η είδηση είναι πως ο Νίκος Μουτσινάς συμφώνησε με το Έψιλον για την παρουσίαση μιας νέας καθημερινής εκπομπής. Σκέψου τι έρχεται... Συνέντευξη στο πρωινό της Καινούργιου και εκείνη να του δίνει πάσα. Υποθέσεις είναι, προφανώς, αυτά μιας και δεν ξέρουμε ακριβώς τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή του. Πιο πιθανή ζώνη φαίνεται το γνώριμο στον παρουσιαστή slot, 4-6, δίνοντας έτσι πάσα στο τηλεπαιχνίδι της Κατερίνας Ζαρίφη.

Ας εστιάσουμε τώρα στο ερώτημα του τίτλου... Οι τελευταίες δύο χρονιές σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν επιτυχημένες για τον παρουσιαστή και ηθοποιό. Δύο κομμένες εκπομπές και μια σειρά που εξαιτίας λάθος χειρισμών "καταποντίστηκε" στους πίνακες τηλεθέασης. Πώς τα παραβλέπεις αυτά και προχωράς και συμφωνία μαζί του σαν κανάλι, την ώρα που έχεις βάλει τον πήχη τόσο ψηλά και στόχος σου είναι η κορυφή; Αυτά είναι ερωτήματα χωρίς απάντηση και, φυσικά, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και η μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε ούτε τον Μουτσινά ούτε την Γερμανού, αλλά σίγουρα κανένας από τους δύο δεν προέρχεται από μια επιτυχημένη σεζόν. Είναι δύο μεγάλα brands που σίγουρα θες στο δυναμικό σου, έχουν κάνει επιτυχία, αλλά σίγουρα αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία; Θέλουμε την γνώμη σας!