Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κατερίνα Ζαρίφη: Επανασυστήθηκε με το "Καλοκαίρι not"!

Κάποιοι την είχαν ξεγραμμένη και κάποιοι την θεωρούσαν καταδικασμένη να είναι για πάντα "δεύτερο βιολί"... Το Open, όμως, φαίνεται πως είναι το κανάλι της. Οι ιθύνοντες του σταθμού της εμπιστεύτηκαν τη χειμερινή σεζόν την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και παρά την χλιαρή πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, ήρθε το "Καλοκαίρι not"!

Η Κατερίνα φαίνεται να άρπαξε την ευκαιρία που της ήρθε καλοκαιριάτικα και έδειξε για πρώτη φορά πως μπορεί να σηκώσει στην πλάτη της την παρουσίαση ενός τρίωρου ζωντανού προγράμματος. Πιο ισορροπημένη, πιο διαβασμένη, με λιγότερη υπερβολή σε σχέση με την περίοδο του "Πρωινού καφέ", πιο ώριμη και σίγουρη, επανασυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και εκείνο ανταποκρίθηκε. Η Ζαρίφη του καλοκαιρινού πρωινού του Open έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, με την εκπομπή να σημειώνει καθημερινά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Ενδεικτικά, το πρωινό της Παρασκευής, η εκπομπή κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της με ποσοστό 14,4% στο νεανικό κοινό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεπεράσει σε τέταρτο το 20%.