Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Τι δεν πήγε καλά με την Αννίτα Πάνια τη φετινή χρονιά;

Η φετινή χρονιά βρήκε την Αννίτα Πάνια σε νέο τηλεοπτικό μετερίζι, στο Ε! Μια συνεργασία που εγκαινιάστηκε με ένα ευφάνταστο τρέιλερ που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις όλων. Η πορεία, όμως, της εκπομπής "Αννίταgr" δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένη με εκείνη που είχε επί εποχής Alpha...

Αν και η εκπομπή μεταφέρθηκε κυριολεκτικά αυτούσια στο νέο τηλεοπτικό σπίτι της παρουσιάστριας, οι τηλεθεατές δεν επιφύλασσαν μια θερμή υποδοχή. Ναι μεν η εκπομπή σημειώνει ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν τον μέσο όρο του σταθμού, αλλά δεν θυμίζουν σε τίποτα την αίγλη που βίωνε η Πάνια τα προηγούμενα χρόνια.

Αν και παίρνει ένα αρκετά υψηλό lead in από τα "Αποκαλυπτικά" και τον Μένιο Φουρθιώτη, η πορεία είναι πτωτική, με την μπίλια να έχει κάτσει σε ποσοστά πέριξ του 12%. Βέβαια, να πούμε, ότι σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός ότι η εκπομπή δεν ολοκληρώνεται στις 7 όπως συνήθιζε, αλλά ένα τέταρτο πριν τις 8. Εννοείται πως το κανάλι είναι ευχαριστημένο με τις επιδόσεις αυτές, αλλά η Αννίτα Πάνια θέλει πάντα το κάτι παραπάνω.