Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

"H εκπομπή μου είναι χειρότερη από τις δικές σας"!

Μια διαρκώς πτωτική πορεία φαίνεται πως έχει η εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου". Μετά από τις αλλαγές στην ώρα προβολής, η εκπομπή δεν έχει βρει το κοινό της και αυτομάτως γίνεται -ίσως- η πιο αποτυχημένη εκπομπή του σταθμού.

Ένας μαγειρικός διαγωνισμός χωρίς καμία ουσία, που διαρκώς επαναλαμβάνεται. Καθημερινά παρακολουθούμε την ίδια εκπομπή, τους ίδιους ρόλους, τα ίδια κείμενα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Αναρωτιέστε γιατί τα νούμερα τηλεθέασης πιάνουν πολικές θερμοκρασίες; Γιατί πολύ απλά κανένας δεν μπορεί να παρακολουθήσει μια εκπομπή γεμάτη υστερικές κραυγές, στημένες λογομαχίες και να ακούει τα ίδια κείμενα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Έκτορα Μποτρίνι. Με τον πρώτο, αν και καταξιωμένο παρουσιαστή, να μοιάζει ερασιτέχνης και κουραστικός. Η εκπομπή, μας γυρίζει πίσω δεκαετίες τόσο με τον κιτρινισμό της όσο και με την παγερή εικόνα της. Αν κάποιος μας έλεγε ότι τα "Παρατράγουδα" και το "Master Chef" θα συνδυάζονταν σε ένα πρόγραμμα, απλά θα γελάγαμε. Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 πίστεψαν πολύ σε αυτή την ιδέα και την εισήγαγαν στο πρόγραμμά τους και για 2η σεζόν... Και όλα αυτά στο κανάλι που έχει βγάλει προγράμματα, όπως το "Voice". Άβυσσος η ψυχή των Αντενικών...

Συγνώμη παιδιά, αλλά αρνούμαι να παρακολουθήσω μια εκπομπή όπου πεθερές, γαμπροί και νύφες κονταροχτυπιούνται πίσω από κρεμμυδάκια και αλεύρια και τελικά αγκαλιάζονται τρυφερά με τον κύριο Ντομάτα. Λυπάμαι!

Μαρίνα Κίτση
marina.kitsi.lol@gmail.com