Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βίκυ Σταυροπούλου με εκπομπή-έκπληξη στο Mega;

Συνεχίζονται οι προετοιμάσεις στο Mega για το νέο πρότζεκτ τους, το "Parking Game", το οποίο σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από το "Tv media" ότι θα είναι εβδομαδιαίο και όχι καθημερινό, όπως γράφανε διάφορα blogs...

Το πρωτότυπο real life πρόγραμμα αναζητεί αυτή τη στιγμή τον οδηγό-παρουσιαστή του. Και ενώ αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας φάνταζε το φαβορί για την παρουσίαση, το κανάλι φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη -σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του "Tv media"- και το πρότεινε στη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία πριν σχεδόν δέκα χρόνια παρουσίαζε το "Taxi Girl". Οι συζητήσεις συνεχίζονται με την ηθοποιό σε θερμό κλίμα και όλα δείχνουν πως θα έρθουν σε συμφωνία.

Όσο για το πλήρες κόνσεπτ του "Parking", το "Tv media" έχει ΠΡΩΤΟ όλο το ρεπορτάζ, αφού στέλεχος της παραγωγής μας δήλωσε αποκλειστικά: "Στο παιχνίδι θα περνούν μέρος ζευγάρια στη ζωή και όχι μόνο, φίλοι, συνάδελφοι ακόμα και celebrities για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα καλούνται να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους σε απίθανα σημεία. Πρόκειται για οχήματα που ξεκινούν από Smart και φτάνουν σε τριαξονικά. Άλλα έχουν πειραγμένο λεβιέ και κάποια είναι βρετανικά με το τιμόνι δεξιά. Τα ζευγάρια θα πρέπει να συνεργαστούν, για να κάνουν το τέλειο παρκάρισμα με τον ένα να δίνει οδηγίες και τον άλλο να χειρίζεται το τιμόνι. Όπως καταλαβαίνεται θα παρακολουθούμε τους τσακωμούς τους και τις αστείες αντιδράσεις τους."

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr