Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η σκληρή απάντηση της εφημερίδας Espresso στο ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη!

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το περασμένο Σάββατο, το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη κατά ανυπόγραφου δημοσιεύματος της εφημερίδας Espresso!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής των "Αποκαλυπτικών" κατακεραυνώνει τη δεύτερη σε κυκλοφορία καθημερινή εφημερίδα μετά τα "ΝΕΑ", αφού τη περσινή σεζόν είχε σκίσει στον αέρα της εκπομπής όλες τις σελίδες της. H απάντηση της εφημερίδας ήρθε την περασμένη Δευτέρα και εμείς την αναδημοσιεύσουμε:

"Η ντροπή της τηλεόρασης (για τον Φουρθιώτη μιλάμε) επιτέθηκε με υστερικές κραυγές πάλι στην Espresso από την εκπομπή του στο κανάλι Ε TV (το πρώην 902, το οποίο πουλήθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες από το ΚΚΕ, σε offshore της Κύπρου και διαχειρίζεται ο κ. Βρυώνης, σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες στη Βουλή). Δεν έχουν καμία μα καμία σημασία όσα είπε κατά της πιο αποκαλυπτικής εφημερίδας της Ελλάδας! Όπως δεν έχουν ποτέ σημασία όσα ο καταγέλαστος Μένιος συνήθως λέει, εκτοξεύοντας αδιανόητες κουταμάρες. Μια ερώτηση μόνο στο... υποπροϊόν της Τζούλιας Αλεξανδράτου: Γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη τεμάχια που χρησιμοποίησε; Και ξέρει σίγουρα και πως γράφεται;"