Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ζέτα Μακρυπούλια "μήλον της έριδος" για τρία κανάλια! Ποιο θα επιλέξει;

Τις προτάσεις που της έχουν γίνει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, μελετά αυτό το διάστημα η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός που αυτή τη στιγμή έχει στην αναμονή δύο τηλεοπτικούς σταθμούς για διαφορετικά πρότζεκτ (καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο Mega και σειρά στον Αlpha), δέχτηκε μια προσέγγιση για πρωταγωνιστικό ρόλο από τους συντελεστές της νέας οικογενειακής κωμωδίας του Star, "Μια τρελή οικογένεια", που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ξεπαγώνει σιγά σιγά και ετοιμάζεται για προβολή ακόμα και πριν από τις γιορτές.

Για το καστ της ίδιας σειράς, όπως σας έχουμε ενημερώσει πρώτοι, έχουν συζητήσει ήδη ο Κώστας Κόκλας, η Βασιλική Ανδρίτσου αλλά και η Ζέτα Δούκα με τους πιο τολμηρούς να λένε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο "Tv media" πως για την ίδια σειρά έγινε πρόταση ακόμα και στον Μάρκο Σεφερλή για να κρατήσει έναν ανατρεπτικό ρόλο!

Το ποιοι θα κλείσουν στο συγκεκριμένο φιλόδοξο πρότζεκτ θα φανεί σύντομα... Το μόνο σίγουρο είναι πως το Star θα ετοιμάσει μια άρτια παραγωγή με all star cast για να πετύχει τα πολυπόθητα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ευχόμαστε αυτή τη σεζόν να επιστρέψει επιτέλους τηλεοπτικά γιατί μας έλειψε και να μη μείνει και πάλι στις συζητήσεις που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια κάνει...

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr