Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Αποκαλυπτικό: Συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Ε ο Θανάσης Πάτρας! Ο ρόλος της Γερμανού!

Έχουμε γράψει αρκετές φορές στο "Tv media" πως η εκπομπή "Τα λέμε" του Θανάση Πάτρα στο Ε είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια. Ο παρουσιαστής κρατά στις πλάτες του όλο το βάρος και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό.

Στο Ε έχει βρει τον εαυτό του και διανύει την καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του πορείας. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Ο παρουσιαστής που τράβηξε το ενδιαφέρον όλων μας με τις εξαιρετικές του συνεντεύξεις θα συνεχίσει για τρίτη συνεχή χρονιά στο νεοσύστατο κανάλι, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί η ώρα μετάδοσης της εκπομπή του.

Αν τελικά η Ναταλία Γερμανού αναλάβει την ζώνη 1-4, όπου προβάλλεται η εκπομπή του, και η Ελεονώρα Μελέτη τη ζώνη 4-6, είναι πολύ πιθανό ο Θανάσης να αναλάβει το δύσκολο εγχείρημα της ενεργοποίησης της πρωινής ζώνης του σταθμού.

Σύμφωνα, βέβαια, και πάλι με τις πληροφορίες μας, το κανάλι από τη νέα σεζόν σκοπεύει να ενεργοποιήσει και τη ζώνη 5-7 του Σαββατοκύριακου αμέσως μετά τα "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλές σκέψεις για την αξιοποίηση του Θανάση Πάτρα και σίγουρα θα "τα λέμε" και τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος, τέλος, έχει δηλώσει για την επόμενη σεζόν: "Υπάρχουν διάφορα και πολύ ενδιαφέροντα σχέδια. Έχω ήδη κάνει αρκετά διαφορετικά πράγματα, αλλά όσο ζω μαθαίνω και όσο επιχειρούμε καινούργια πράγματα εξελισσόμαστε. Είναι πολύ δημιουργικό να ξαφνιάζεις ακόμα και τον εαυτό σου με το επόμενο βήμα. Ίσως από τον Σεπτέμβρη να έχουμε εκπλήξεις. Τα λέμε..."