Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μόνο στο "Tv media": Η Δούκισσα Νομικού παρουσιάστρια ποδοσφαιρικών βραβείων!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα ποδοσφαιρικά βραβεία 2011-2012 Αντεννα - ΠΑΣΠ - ΟΠΑΠ και ήδη εκατοντάδες φίλαθλοι επισκεπτονται καθημερινά το ενημερωτικό πόρταλ, ant1iwo.com προκειμένου να ψηφίσουν τους κορυφαίους της χρονιάς. Μία από τις καινοτομίες της φετινής εκδήλωσης είναι πως θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στις 17 Μαΐου η αφρόκρεμα του Κυπριακού ποδοσφαίρου δίνει ραντεβού στα έκτα ποδοσφαιρικά βραβεία ΑΝΤΕΝΝΑ - ΠΑΣΠ - ΟΠΑΠ
Στις 17 Μαίου οι τηλεθεατές του ΑΝΤΕΝΝΑ δίνουν ραντεβού με τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου. Θα τους βλέπουν να βραβεύονται σε μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση και να ανταμείβονται για τους κοπους και τις επιτυχίες τους.
Εδώ και λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του ΑΝΤΕΝΝΑ, ant1iwo.com ο κόσμος ψηφίζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και προπονητές, επηρεάζοντας κατά 50 τοις εκατό το τελικό αποτέλεσμα της ψηφορίας. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι απο την Κύπρο, την Ελλάδα και όχι μόνο, σπουδαίοι καλλιτέχνες και ανθρωποι του ποδοσφαίρου, θα δώσουν το παρόν στη βράβευση.

Ο Αρχισυντάκτης της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΑΝΤΕΝΝΑ Παύλος Καδής και η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού θα είναι οι παρουσιαστές της εκδήλωσης.
Μεγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η cytavision.