Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έσπασε τα μηχανάκια της agb η "Νήσος"!

Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΝΕΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 22/12
Η προβολή της πολύ επιτυχημένης ταινίας "Νήσος" μέσα από την συχνότητα του Star, χτύπησε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης. Μια εβδομάδα πριν την προβολή της "Νήσου 2", η ταινία σημείωσε στο σύνολο 29,5% και στα νεανικά κοινά το πολύ εντυπωσιακό 39,7%.

Λίγα λόγια για την ταινία: Η πιο κωμική παρέα επιστρέφει στη δεύτερη ταινία του sequel της''Νήσου'' με τίτλο ''Νήσος 2: Το Κυνήγι Του Χαμένου Θησαυρού'' Στην ξεκαρδιστική συνέχεια σκηνοθέτης είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το cast περιλαμβάνει του ηθοποιούς Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλη Μαρίνο, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάνια Τρύπη, Παύλο Ορκόπουλο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Σόλωνα Τσούνη, Αλέξανδρο Γιάννου, Σωτήρη Καλυβάτση, Αγγελική Λάμπρη και Κώστα Βουτσά.

Τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα και Σίφνο, το σενάριο υπογράφουν η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος και παραγωγός είναι ο Γιάννης Ιακωβίδης. Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Τάσου Ζαφειρόπουλου, τα σκηνικά της Κικής Πίττα και τα κουστούμια της Κατερίνας Παπανικολάου.