Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο HAVEN (2ος κύκλος) Στο Universal Channel, στις 24 Δεκεμβρίου! (Δ.Τ)

Τα Χριστούγεννα έρχονται στο UNIVERSAL CHANNEL με ένα ειδικό - Χριστουγεννιάτικο - επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Haven (2ος κύκλος) που θα μεταδοθεί το βράδυ (21:50) της παραμονής των Χριστουγέννων (24.12.11).

Το επεισόδιο αυτό ονομάζεται “Silent Night”, έχει γραφτεί από τον Brian Millikin, ενώ διευθυντής παραγωγής είναι ο Shawn Piller.


Τα Χριστούγεννα έρχονται πρόωρα - στη μέση του καλοκαιριού (!), στη μικρή πόλη Haven, όμως αυτό δεν φαίνεται παράξενο σε κανένα άλλο εκτός από την πράκτορα του FBI Audrey Parker (Emily Jones - “Jericho”, “Brothers and Sisters”, “ER”). Η Audrey αντιλαμβάνεται ότι το παράξενο Χριστουγεννιάτικο «αστείο» μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο για τους κατοίκους της Haven, οι οποίοι αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς, ενώ τα «Χριστούγεννα» εξαπλώνονται και η πόλη βυθίζεται στο χάος. Η Audrey προσπαθεί να λύσει το «Χριστουγεννιάτικο μυστήριο» με τη βοήθεια των Nathan Wuornos (Lucas Bryant – “MVP: The Secret Lives of Hockey Wives”, “Faux Baby”, “Dollhouse”) και Duke Crocker (Eric Balfour - “24”, "Conviction”, “The O.C.”, “Six Feet Under”).

Η σειρά Haven βασίζεται στο μυθιστόρημα “Colorado Kid” του Stephen King, κορυφαίου τεχνίτη του τρόμου και της φαντασίας. Ο δεύτερος κύκλος μεταδίδεται κατ’ αποκλειστικότητα στο Universal Channel (Ο κόσμος της ψυχαγωγίας), κάθε Σάββατο, στις 21:50. Ο κύκλος αυτός περιλαμβάνει συνολικά 12 επεισόδια. Σε κάποια από αυτά συμμετέχει και ο Jason Priestley.