Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σας παρουσιάζουμε το επικρατέστερο όνομα για το καλοκαιρινό "Πρωινό ΑΝΤ1"!

(Αν τελικά γίνει καλοκαιρινή εκπομπή -κάτι που μελετάνε αυτές τις μέρες- είναι ένα όνομα που θα ήθελε το κανάλι. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...)
Πέρυσι οι συζητήσεις για το καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 γίνανε την τελευταία στιγμή. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Δεν συζητούν δηλαδή μόνο για το καλοκαιρινό πρωινό, αλλά και για το πρωινό της επόμενης σεζόν. Εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στο καλοκαιρινό μιας και μέχρι τον Σεπτέμβρη όλα μπορεί να ανατραπούν. Ακόμα και να μην υπάρχει η πρωινή ζώνη.
Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψουμε το επικρατέστερο όνομα...
>Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα"!<
Πρώτη στην λίστα και επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι Σταματίνα Τσιμτσιλή της οποίας της είχε γίνει και πέρυσι πρόταση για το "Elatte" -πριν γίνει στη Νάντια- αλλά η παρουσιάστρια αρνήθηκε μιας και αποφάσισε να συνεχίσει στο Alter, το οποίο λίγουν μήνες μετά έκλεισε οριστικά τα φώτα του. Φέτος δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα και είναι πολύ πιθανό να την δούμε στην παρουσίαση. Οι σχέσεις της με το κανάλι είναι άψογες, ειδικά μετά την συμμετοχή της στο "Dancing on ice". Πολλές φορές μέσα στην σεζόν βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως θα προστεθεί στην ομάδα ως τονωτική ένεση. Να σας θυμίσουμε βέβαια πως συνεργάζεται και με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στο Ρυθμό. Η Σταματίνα έχει και το θετικό πως μπορεί να εξυπηρετήσει εξίσου καλά με την ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Το έχει αποδείξει πολλάκις μέσα από το "Μπλα μπλα" που πολλές φορές ασχολούνταν με το κοινωνικό και αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο ακούγονται τα ονόματα της Ντόρας Κουτροκόη αλλά και του Ντίνου Σιωμόπουλου, που φέτος και οι δύο συμμετείχαν στην ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη. Νέα είσοδος στις συζητήσεις το όνομα του Δημήτρη Κοτταρίδη, όχι όμως για το ρόλο βασικού παρουσιαστή.