Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η αποτυχία σχολιάζει την υποτιθέμενη αποτυχία της επιτυχίας! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Πόσο τραγικό είναι να ανοίγεις την τηλεόραση σου και να παρακολουθείς το θέατρο του παραλόγου; Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα το μεσημέρι βλέποντας μια εκπομπή που πραγματικά δεν βλέπεται. Μια εκπομπή που ενώ παίζει χωρίς ομοειδή αντίπαλο και δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το 9%, να προσπαθεί "κράζοντας" άλλες εκπομπές και κανάλια να τσιμπήσει νούμερα. 

Δεν κατηγορούμε φυσικά την παρουσιάστρια αλλά το πάνελ το οποίο με στοιχεία που δεν υφίστανται έκανε λόγο για προβληματισμό σε μεγάλο κανάλι τόσο στο prime time όσο και στην πρωινή του ζώνη.
Μια πρωινή ζώνη που συγκεκριμένα χθες στο διάστημα 7-10 σημείωσε στο σύνολο 30,7% και στο διάστημα 10-1 25,2% (στα νεανικά κοινά 27,7%). Στο διάστημα 7-10 το δικό τους πρόγραμμα σημειώνει 9,7% στο σύνολο. 
Καλό λοιπόν θα ήταν να μην αναφέρονται σε άλλους διευθυντές προγράμματος που έχουν πρόβλημα (που δεν έχουν φυσικά οι άνθρωποι) και να κοιτάξουν να ανεβάσουν τα ποσοστά των δικών τους προγραμμάτων.
Η εκπομπή που έκανε λόγο για προβληματισμούς και για χαμηλά ποσοστά αντίπαλου καναλιού χθες στο σύνολο της τηλεθέασης με το ζόρι τσίμπησε το 8,9%!