Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Νέα επίθεση Γουμενίδη! Στόχος ο Νίκος Μουτσινάς!

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!
Φέτος η εκπομπή "Δέστε τους" πάει αρκετά καλά. Λίγο η συγκυρία, λίγο ο περιορισμένος ανταγωνισμός αλλά πάνω απ' όλα η άριστη χρήση του ανούσιου κράτησαν τους τηλεθεατές που είχαν από πέρυσι-Ας ήταν καλά το Κους Κους και οι πάσες του- σε μια δύσκολη ομολογουμένως εποχή. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω. Ο "κυρίαρχος" Νίκος Μουτσινάς να συμπεριφέρεται ως ο "Εκλεχτός" των Γερμανών. Πιο βεντέτα από ποτέ.
Σίγουρα όχι τόσο στον αέρα. Μετά τις περσινές ουκ ολίγες κακίες για την κατά τα άλλα φίλη του Κατερίνα Καραβάτου, φέτος το αγόρι έχει ξεφύγει μεν αλλά στα παρασκήνια. Όσο για τους δίπλα; Η Ηλιάκη κάνει ότι μπορεί να ισορροπήσει, η Μις μειωμένη τρέσα Κατερίνα Καινούργιου ψάχνει να βρει ρόλο και το φιλαράκι του που ξεπάστρεψε τον Νότη για να βάλει αυτόν στη θέση του απλά καλύπτει την κενή θέση στον καναπέ.. Το θέμα εδώ είναι τι γίνεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή. Ο κεντρικός παρουσιαστής... φτάνοντας στο γραφείο-κατά τις δώδεκα το μεσημέρι- αρέσκεται στο ν΄ακυρώνει σχεδόν όλη την θεματολογία της εκπομπής.
(Για την συνέχεια πατήστε στο "Διαβάστε περισσότερα")
Με την κίνησή αυτή που είναι και επαναλαμβανόμενη όχι μόνο ακυρώνει τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Γιώργο Βλαχογιάννη αλλά προκαλεί και το γέλιο των συνεργατών του. Των ρεπόρτερς που δείχνουν να τον ακούν ευλαβικά, όταν τους συμβουλεύει για την τηλεόραση, αλλά η ψυχούλα τους το ξέρει. Διότι ο Μουτσινάς γνωρίζει πολύ καλά και από τηλεόραση αλλά και από στυλ. Έχει φτάσει σε σημείο ο αθεόφοβος να κάνει παρατηρήσεις ακόμη και για τις επιλογές, τον τρόπο που ντύνονται οι συνεργάτες πίσω από τις κάμερες. Ρε αλάνι...πώς την έχεις δει; Θεωρείς ότι τα παιδιά των 600 ευρώ μπορούν να ντυθούν όπως εσύ; Αφού είσαι τόσο μάγκας και large γιατί δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις δώρα; Αλλά ποιος έδωσε στου Αγγέλου του νερό για να δώσεις κι εσύ...Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά να βλέπουν με τις ώρες τηλεόραση για να μπορείς εσύ σεινάμενος κουνάμενος να σκας στο γραφείο το μεσημεράκι, θα είχες υλικό για την εκπομπή σου; Για χαλάρωσε...λίγο..."έμπειρε"...αλλά το είπαμε στην αρχή...Οι συγκυρίες...Θα κουνούσες την ουρά αν υπήρχαν άλλοι στην Διοίκηση; Λέω εγώ τώρα!