Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Κατερίνα Καινούργιου: Μένει στο Open ή πάει στον Alpha;

Η φετινή σεζόν είναι αναντίρρητα η χρονιά της! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που διανύει την καλύτερη χρονιά της τηλεοπτικής της καριέρας ως "κεντρικιά". Σε αυτό οφείλεται και το γεγονός πως το τηλέφωνό της χτύπησε αρκετά από τα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα...

Η πρώτη επίσημη κρούση ήρθε από τον ΣΚΑΪ και αφορούσε στην παρουσίαση του "Big Brother". Η παρουσιάστρια του Open αρνήθηκε ευγενικά, μιας και σαν σωστή επαγγελματίας δεν θα άφηνε μεσούσης της σεζόν το κανάλι της.

Η επόμενη πρόταση στην Κατερίνα ήρθε από τον Alpha! Από πού; Κι όμως, ναι, από τον Alpha! Όλοι θυμόμαστε τον τρόπο που βρέθηκε εκτός καναλιού... Η πρόταση αρχικά δεν αφορούσε συγκεκριμένο slot, αν και φαίνεται να "κλειδώνει" για την ζώνη της Ελένης Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας του "Ευτυχείτε" λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με το "Tv media" προτεραιότητά της είναι το Open. Επιθυμία της είναι να συνεχίσει να παρουσιάζει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή για αρκετά χρόνια. Επίσης θέλει να έχει στο πλευρό και στο αυτί της τον επί χρόνια συνεργάτη της Θέμη Μάλλη. Μια ενδεχόμενη, λοιπόν, μετακίνησή της σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό φαντάζει δύσκολη, μιας και η Κατερίνα "πάει πακέτο" με κάποιους στενούς συνεργάτες της. Αυτή την στιγμή η παραμονή της στο κανάλι της Παιανίας συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.