Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Σάββας Πούμπουρας θα παρουσιάσει το #TEDxLamia!

Το TEDxLamia θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 11/11/2017 στα πλαίσια ενός TEDx event, με την πρωτοβουλία μιας οργανωμένης ομάδας εθελοντών. Στόχος και φιλοδοξία τους είναι να παρουσιαστούν νέες και καινοτόμες ιδέες στο κοινό της περιοχής.

Βασική επιδίωξη των εθελοντικών ομάδων αλλά και των ομιλητών που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, είναι να δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γίνουν μέρος μίας πρωτόγνωρης και συναρπαστικής εμπειρίας.

Το θέμα του TEDxLamia 2017 είναι η Συνέργεια (Synergy). Κι αυτό γιατί η Συνέργεια των ικανών και των άξιων, που έχουν τη βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα να δράσουν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δημιουργικότητας, φαίνεται πως είναι το μεγάλο ζητούμενο για μια κοινωνία που με αγωνία αναζητά τρόπους να βγει από το τέλμα, να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, να βρει στέρεα ερείσματα στη ζωή. Σε ώρες κρίσιμες η Συνέργεια αναδεικνύει την ποιότητα της σκέψης ενώ ταυτόχρονα προοικονομεί την ενότητα του συνόλου, αφού αποτελεί την αντίρροπη τάση στην ατομοκεντρική αντίληψη σημαίνοντας το θρίαμβο της συλλογικότητας αλλά και της συνευθύνης.

Όσον αφορά την παρουσίαση, η οργανωτική ομάδα ενημερώνει με δελτίο τύπου: Τον έχεις δει στην τηλεόραση να ξεχωρίζει με το μοναδικό του χιούμορ και τις απίστευτες γκριμάτσες. Αγαπά τις μοτοσικλέτες και στον ελεύθερό του χρόνο μπορεί να τον βρεις να παίζει μουσική ως dj. Ελεύθερο πνεύμα, που εκφράζεται πάντα μέσα από εναλλακτικές επιλογές. Αυθόρμητος και πάντα χαμογελαστός, ο Σάββας Πούμπουρας θα σας υποδεχθεί από την σκηνή του #TEDxLamia ως ο παρουσιαστής της εκδήλωσης!