Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ελεονώρα vs Ντορέττα: Η μάχη για την επικράτηση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!

Κι εκεί που όλοι περιμέναμε πως η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει από τη νέα σεζόν καθημερινή ζωντανή εκπομπή στο slot που "έστρωσε" με το "Πανόραμα", ήρθε η ανατροπή και ακούει στο όνομα Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά! Στο τέλος της περασμένης σεζόν, γνωρίζαμε πως η Ελεονώρα θα παρουσιάσει στη ζώνη 4-6 μια νέα infotainment εκπομπή και πως η Ντορέττα θα συνεχίσει με το "Παζάρι"... Και μετά ήρθε το χάος!

Το "Κάνε Παζάρι" δεν πήρε τελικά το πράσινο φως για να συνεχίσει, αλλά θα προβληθεί ένας αριθμός ήδη γυρισμένων επεισοδίων. Μετά την απόφαση αυτή, ο ΣΚΑΪ πρότεινε στην ηθοποιό και παρουσιάστρια την εκπομπή "My style rocks". Η Ντορέττα εξέφρασε τις αντιρρήσεις της στο να παρουσιάσει μια εκπομπή μόδας και αν τελικά το έκανε, θα το έκανε επειδή πιέστηκε. Από την δύσκολη θέση φαίνεται να την έβγαλε η Κάτια Ζυγούλη, που πιθανότατα θα αναλάβει την παρουσίαση του πολυσυζητημένου ριάλιτι.

Έτσι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, θέλοντας την Ντορέττα στο δυναμικό τους, της πρότειναν την παρουσίαση μιας μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής που θα στηρίζει και θα προμοτάρει και το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ήδη αναζητάνε η τετραμελής ομάδα που θα είναι στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Η απόφαση αυτή, όμως, αφήνει μετέωρη την Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος, αν και πέρασε με άριστα τις εξετάσεις στη ζώνη που θα αναλάβει η Ντορέττα, φαίνεται να μένει εκτός προγράμματος... Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα αναλάβει κάποιο άλλο κόνσεπτ, εκτός από το "Πανόραμα" που θα βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του σταθμού στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εσύ ποια από τις δύο προτιμάς;

Ελεονώρα Μελέτη
Ντορέττα Παπαδημητρίου
QuizMaker