Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

"Δεν έχω λόγια" για το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega!

Τη Δευτέρα παρακολούθησα κι εγώ την πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του μεγάλου καναλιού, "Δεν έχω λόγια". Η ιδέα απλή και πρωτότυπη. Δύο παίκτες ανά επεισόδιο καλούνται να θυμηθούν τους στίχους γνωστών ελληνικών τραγουδιών και να συλλέξουν βαθμούς που θα τους χαρίσουν μία θέση στον τελικό αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν έως και 10.000 ευρώ.

Το παιχνίδι ομολογώ ότι είναι περισσότερο διασκεδαστικό απ' ότι περίμενα! Μια εκπομπή γρήγορη που δεν κουράζει, με μοντέρνα σκηνοθεσία και ένα διαδραστικό σκηνικό. Η παρουσία αρκετά μεγάλου κοινού δίνει δυνατό παλμό και την αίσθηση μεγάλου σόου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μοιάζει να έχει αγαπήσει το project,  γι' αυτό και του μεταφέρει την θετική ενέργειά του. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η δυνατή και εύστοχη ατάκα του παρουσιαστή.

Το νέο αυτό εγχείρημα του σταθμού της Μεσογείων κατακτά έδαφος, αφού διαγράφει αξιοπρεπή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, απείλησε αρκετά το "Μπρούσκο" στα νεανικά κοινά. Ακλόνητη, βέβαια, συνεχίζει η "Μουρμούρα" που κάνει περίπατο στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, εξαιτίας του ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθεί κάποιος καθημερινά, πιθανώς να έχουμε ανατροπές μέσα στη σεζόν. Άλλωστε το "Μπρούσκο" έχει αρχίσει σιγά σιγά να κουράζει ενώ η δυνατή πλοκή των προηγούμενων κύκλων έχει εν μέρη χαθεί.

Ό,τι και να συμβεί εμείς θα είμαστε εδώ και θα το σχολιάζουμε!

Μαρίνα Κίτση
marina.kitsi.lol@gmail.com