Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Το "The 2Night Show" πήγε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένα βήμα παραπάνω;

Εδώ και δύο εβδομάδες είναι στον αέρα το νέο late night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Μια εκπομπή συνεντεύξεων ξεκάθαρα βασισμένη στις αντίστοιχες του εξωτερικού, που θέλει τον παρουσιαστή και τον καλεσμένο να συζητούν σε ένα γραφειάκι μπροστά σε μια νυχτερινή πόλη.

Ο Γρηγόρης σε αυτή την εκπομπή είναι αρκετά καλύτερος από τα "Καρντάσιανς". Βλέπετε εκεί η παρέα δεν είχε δέσει απόλυτα κι ο ένας διέκοπτε τον άλλο και η ροή της συνέντευξης χανόταν. Στο "The 2Night Show" ο παρουσιαστής έχει σε μονότερμα τον καλεσμένο και μπορεί να τον ανακρίνει!

Ωστόσο, θα διαφωνήσω κάθετα με την τακτική επιλογής των καλεσμένων της εκπομπής! Ουσιαστικά, η εκπομπή -τουλάχιστον μέχρι τώρα- λειτουργεί ως μέσο προώθησης των προσώπων του σταθμού. Πρόσωπα με διαρκή παρουσία στην τηλεόραση δεν έχουν να πουν και πολλά σε μια συνέντευξη. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η εκπομπή δεν βγάζει ειδήσεις. Το "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο την επόμενη μέρα της προβολής του, φιγούραρε σε όλα τα sites και blogs. Το νέο talk show του ΑΝΤ1, ακόμη και με δυνατούς καλεσμένους, περνά απαρατήρητο. Επίσης, η παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα μου φάνηκε ανούσια...

Τα νούμερα κινούνται σε ικανοποιητικά πλαίσια, αν και μετά τα μεσάνυχτα παίζει με χαμηλό ανταγωνισμό. Όσο για τις παρατηρήσεις μου, θα προτιμούσα μικρότερη διάρκεια με πιο μεστές συνεντεύξεις και λιγότερους καλεσμένους ανά βραδιά. Αν η εκπομπή επενδύσει σε πιο ξεχασμένα πρόσωπα, θα μπορέσει πιθανώς να προσελκύσει και περισσότερους τηλεθεατές.

Μαρίνα Κίτση
marina.kitsi.lol@gmail.com