Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega! Όλο το ρεπορτάζ!

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του "Deal" στο Mega, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της σεζόν... Το κανάλι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, κατέληξε σε ένα άλλο ολόφρεσκο πρότζεκτ, το οποίο σας παρουσιάζει ΠΡΩΤΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το "Tv media".

Το νέο πρόγραμμα, τα δικαιώματα του οποίο εξασφάλισαν οι άνθρωποι του Mega, έχει τον τίτλο "Don't forget the lyrics" με τον ελληνικό τίτλο "Δεν έχω λόγια".

Πρόκειται για ένα υπέρλαμπρο τηλεοπτικό καραόκε, όπου οι παίκτες καλούνται να τραγουδήσουν τραγούδια βλέποντας τους στίχους στο video wall. Από κάποιο σημείο και μετά οι γραμμένοι στίχοι εξαφανίζονται και ο παίκτης καλείται να συνεχίσει μόνος του τραγούδι. Όσο προχωράνε με επιτυχία, τόσο ανεβαίνει και η δυσκολία των τραγουδιών αλλά και το ποσό που κερδίζουν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, το παιχνίδι-σόου θα παίζει στο slot 21.15 με 22.15 καθημερινά, ενώ το "Tv media" σας παρουσιάζει και πάλι αποκλειστικά τα δυο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την παρουσίαση. Η πρώτη είναι η περιζήτητη Έλενα Παπαρίζου αλλά και ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί αυτή τη στιγμή και πόλος έλξης για το νεανικό κοινό μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι στηρίζεται στον χαβαλέ και στο χιούμορ.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr