Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Καραβάτου-Σπυροπούλου: Η εκπομπή που έκανε την ανατροπή και πέρασε και τις δύο σε τηλεθέαση!

Μεγάλες ανατροπές είχαμε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών. Oύτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούτε και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στο γενικό σύνολο. Την μεγάλη έκπληξη έκανε η εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Σαββατοκύριακο με δράση".

Σε γενικό σύνολο, το "Σαββατοκύριακο με δράση" του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε μέσο όρο 16,4%, φτάνοντας μέχρι και το 18,8%. Στη δεύτερη θέση η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" με μέσο όρο 14,8% και το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 18,6%, ενώ στη τρίτη θέση ήταν το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" με μέσο όρο 12,2%, φτάνοντας μέχρι και το 16,8%.

Όσον αφορά το νεανικό κοινό, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη συγκέντρωσε μέσο όρο 13,6%, φτάνοντας μέχρι και το 17,5%. Στη δεύτερη θέση, η εκπομπή "Σαββατοκύριακο με δράση" στον ΣΚΑΪ που συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό κοινό 12,1%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 13,6%, ενώ η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά, με μέσο όρο 10,6% και το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 16,7%. followme.gr