Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Η ανερχόμενη παρουσιάστρια Μαριαλένα Ανδρέου μιλά αποκλειστικά στο "Tv media"!

Η Μαριαλένα Ανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τελείωσε το Αρσάκειο και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φέτος την απολαμβάνουμε στο "Έψιλον" και στην εκπομπή "Εδώ είμαστε" κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου και της Βάσως Κολλιδά.

-Εδώ είμαστε λοιπόν! Είσαι ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής;
Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Γιώργο Καραμέρο και την Αγγελική Καρδιόλακα και πήγαινε πολύ καλά. Τώρα συνεχίζει σε πιο καλοκαιρινή διάθεση και πάει πάρα πολύ καλά επίσης.

-Είχες άγχος, μιας και από την αρχή της καριέρας σου έπεσες στα βαθιά;
Είχα συμμετάσχει και παλιότερα σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά οπωσδήποτε τώρα η ευκαιρία που μου δόθηκε ήταν μεγάλη και ευχαριστώ πολύ την διεύθυνση του σταθμού "Έψιλον".

-Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Δημήτρη και την Βάσω;
Περνάμε τέλεια με τα παιδιά και κάνουμε πολύ καλή παρέα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και νομίζω αυτό φαίνεται και στον αέρα της εκπομπής.

-Η εκπομπή μέσα στη σεζόν άλλαξε χέρια. Το ότι τώρα είστε μια νέα και φρέσκια ομάδα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα;
Όπως σου είπα και πριν τώρα είναι διαφορετική η εκπομπή. Πιο ανάλαφρη και ψυχαγωγική γιατί ο κόσμος -ειδικά το Σαββατοκύριακο- έχει ανάγκη μια ευχάριστη παρέα και όχι τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρχει αυτή η θετική πλευρά.

-Η εκπομπή θα συνεχίσει και το καλοκαίρι; Έχεις κάποια ενημέρωση για τη νέα σεζόν;
Το "Εδώ είμαστε" θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όπου και θα ολοκληρωθεί για καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τίποτα για τη νέα σεζόν.

-Ποιο είναι το τηλεοπτικό όνειρό σου;
Προσπαθώ να μην κάνω όνειρα γιατί δεν θέλω να απογοητεύομαι. Σίγουρα όμως θα ήθελα να συμμετέχω σε κάποια εκπομπή, είτε πρωινή ή μεσημεριανή, ή και σε κάποιο τηλεοπτικό σόου.