Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το MAD ανακοινώνει τα νέα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα MAD VMA!

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και σιγά σιγά σας αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή των βραβείων! Ως τώρα αυτοί που έχουν κλείσει είναι οι παρακάτω:

Με έντονα γράμματα είναι τα νέα ονόματα των καλλιτεχνών:
Playmen, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα, Κώστας Μαρτάκης, Μέλισσες, Demy, Kings & Antonella, Stavento, Νικηφόρος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Στέλιος Ρόκκος, Πάολα, Freaky Fortune, Διονύσης Σχοινάς, Boys n Noise, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μηδενιστής, Courtney, Mike, Stan, Βασίλης Καρράς, Josephine, Risky Kidd, Κώστας Τουρνάς, Ήβη Αδάμου, Bo, Στέλιος Λεγάκης, Φανή Αβραμίδου, J Balvin, Παντελής Αμπαζής, Dj Kas, Marios Brazil, Xenia Ghali.

Τα πρώτα ντουέτα που ανακοινώνουμε είναι οι Melisses με την Courtney Parker, οι Stavento με την Ήβη Αδάμου και τον Κώστα Τουρνά (εδώ έχουμε σύμπραξη τριών), ο Μουζουράκης με τον Πάνο Αμπαζή και η Ελένη Φουρέιρα με τον J Balvin.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα έρχονται και άλλα μεγάλα ονόματα και μοναδικές συμπράξεις στη σκηνή των MAD VMA by Airfasttickets!