Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τι κάνουν σήμερα ο "Drake" και ο "Josh" της ομώνυμης σειράς του Nickelodeon;

Η σειρά "Drake & Josh" θεωρείται από τις πιο αγαπημένες και τις πιο κλασικές πια του Nickelodeon. Οι πρωταγωνιστές της Drake Bell και Josh Peck είδαν τις μετοχές τους να χτυπούν κόκκινο από το 2004 που ξεκίνησε η σειρά μέχρι το 2007 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Οι τέσσερις αυτές σεζόν χάρισαν πολύ γέλιο στους τηλεθεατές για αυτό και προχώρησαν και στην δημιουργία δύο τηλεοπτικών ταινιών. Η πρώτη με τίτλο "Drake and Josh Go Hollywood" προβλήθηκε τον Ιανουάριο 2006 και η δεύτερη ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς, το 2008, με τίτλο "Merry Christmas, Drake & Josh".

Ο Drake Bell ολοκληρώνει μια ακόμη ταινία για λογαριασμό του Nickelodeon με τίτλο "A Fairly Odd Summer", όπου υποδύεται για τρίτη φορά έναν αγαπημένο ήρωα των παιδιών, τον "Timmy Turner". Σε ότι αφορά την μουσική του καριέρα τον Απρίλιο κυκλοφόρησε ο τρίτος προσωπικός του δίσκος που τιτλοφορείται "Ready, Steady, Go!".

Ο Josh Peck συμμετέχει σε κάποιες ταινίες που πρόκειται να προβληθούν μέσα στο 2014, δανείζει την φωνή του στον ήρωα "Casey Jones" της σειράς κινουμένων σχεδίων "Teenage Mutant Ninja Turtles" και συνεχίζει τις guests εμφανίσεις σε διάφορες σειρές.