Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"J2US": Γιατί έπρεπε να γίνει δεύτερος κύκλος;

#J2US: Το περιμέναμε πως και πως, αλλά κατά γενική ομολογία απογοητευτήκαμε!

Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε φάνηκε μια μιζέρια, μια ασυνεννοησία και μια εικόνα σόου του '90. Ακόμα και η υπέρλαμπρη Ζέτα Μακρυπούλια έβγαλε την εικόνα: "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα". Στεκόταν ακίνητη μέσα στα σκοτάδια σε αντίθεση με την κριτική επιτροπή που σίγουρα θα χρειαζόταν γυαλιά ηλίου. Το πιο αμήχανο κομμάτι της παρουσιάστριας ήταν όταν ολοκληρωνόταν η εμφάνιση του ζευγαριού που έτρεχε από πίσω μέχρι να φτάσει μπροστά στη θέση της.

Το σκηνικό αδιάφορο, πρέπει να είχε ξεμείνει από την εποχή που η Ρούλα έκανε σόου στο κανάλι και ο ήχος προκλητικά κακός. Μεγάλο πρόβλημα είχε και η ροή! Διαφημίσεις μεταξύ εμφάνισης και κριτικής, λάθος... Μεγάλο χάος και την ώρα της βαθμολογίας. Δώστε απλά το βαθμό! Σχόλια υποτίθεται πως κάνατε την ώρα της κριτικής.

Στην κριτική επιτροπή ξεχώρισε ο Γιώργος Θεοφάνους. Τις περισσότερες φορές έλεγε αυτό που σκεφτόταν και ο τηλεθεατής από το σπίτι του. Μπράβο του! Αδιάφορος ο Αρβανίτης, αν και έκανε υπερπροσπάθειες να ξεχωρίσει αλλά και να ξυπνήσει το κοιμισμένο κοινό στο στούντιο. Για την Κορομηλά βαριέμαι να σχολιάσω. Ήταν η Ρούλα που ξέρουμε και έχει μάθει να ξεχωρίζει σε όποια θέση και να βρίσκεται. Τα backstage με την τοποθέτηση προϊόντος, απλά κουραστικά.

Θα πούμε κι άλλα...