Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σχολιάζουμε το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα και τον Νίκο!

Πρεμιέρα χθες για το νέο ενημερωτικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε λείψει πολύ από το κοινό, το γνωρίζει και το "εκμεταλλεύτηκε". Πήρε αρκετές φορές πάνω του το δελτίο με την Μάρα Ζαχαρέα να δίνει τις "πάσες" και να μοιράζει σωστά τον λόγο στους υπόλοιπους σχολιαστές. Άνετη και ανανεωμένη η παρουσιάστρια, χωρίς καθόλου άγχος έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Και φυσικά καλοντυμένη. Μάρα και Νίκος φάνηκε να έχουν εξαιρετική χημεία στο φακό, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκαν μεταξύ τους.

Το δελτίο είχε νεύρο, παλμό και ροή. Πολλές ειδήσεις και σχολιασμούς πάνω σε κύρια θέματα χωρίς να "ξεχειλώνουν". Τα χρώματα, μπλε-κόκκινο, δοκιμασμένα και επιτυχημένα χωρίς να κουράζουν στο μάτι. Το σκηνικό σύγχρονο και μοντέρνο. Αν έπρεπε να βαθμολογήσουμε την πρεμιέρα με άριστα το δέκα, θα βάζαμε ένα οχτώ γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

*Στο δελτίο φάνηκε να είχαμε συμπαρουσίαση από Μάρα και Νίκο. Επειδή όμως η Μάρα Ζαχαρέα είναι η κεντρική παρουσιάστρια πρέπει απλά να το πάρει λίγο πιο πολύ πάνω της, γιατί "καπελώνεται" από τον μετρ του είδους.