Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σκέφτομαι και γράφω για το "Your face sounds familiar"!

Αρχικά κάτι δεν πήγαινε καλά χθες στο στούντιο. Μάλλον τους ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς που σε κάθε εμφάνιση η Μπέσυ Μάλφα ήταν ενθουσιασμένη, συγκλονισμένη και ανατριχιασμένη. Ειδικά όταν ξεστόμιζε αυτές τις κουβέντες μετά από αποτυχημένες εμφανίσεις όπως του Γκάνου, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον ανέβασαν στην κορυφή. (ευτυχώς που υπάρχει και το κοινό και ανατρέπει τα λάθη)

Για εμένα χθες την πρώτη θέση την άξιζε δικαιωματικά η Κρυσταλλία μιας και έκανε μια συγκλονιστική ερμηνεία, ανατρέποντας το κλίμα από την πρώτη της αποτυχημένη εμφάνιση, σημειώνοντας τεράστια εξέλιξη. Στην πρώτη θέση βρέθηκε και στο δεύτερο live ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς ως Πασχάλης.

Ήθελα να ορμίσω στην οθόνη και να ταρακουνήσω την Θωμαή, η οποία κατά την διάρκεια της βαθμολογίας είχε κατεβάσει τα μούτρα της και ούτε όταν της έδιναν βαθμό δεν χαμογελούσε. (τσάμπα δόντι) Και η μεγάλη μου απορία ήταν: Ο Μαρτάκης σε τι ακριβώς μεταμφιέστηκε; Σε Μαρτάκη με ξανθιές ανταύγειες; Αναμένω να τον δω την άλλη Κυριακή που αναγκαστικά θα τσαλακωθεί για να μπορέσει να μεταμφιεστεί σε Μαράια Κάρεϊ. Προφανώς αποτυχημένη η μεταμφίεση της Άντας Λιβιτσάνου σε Μπόνο. Σαν τον Νίκο Γκάνο στο πρώτο live ήταν.

Ευτυχώς που υπάρχει και η Μαρία Μπεκατώρου με το σκέρτσο και το νάζι της να δίνει στην βραδιά ρυθμό, ένταση και ζωντάνια. Εξαιρετική επιλογή ή καλύτερα η σωστότερη.

Η τηλεθέαση του σόου παρέμεινε υψηλή σημειώνοντας στο σύνολο 35,4% και στα νεανικά κοινά 37,1%.