Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ξεσκονίζουμε το... "fthistv" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Κάτι νέο ήρθε και έσκασε μέσα στο καλοκαίρι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!
Πρεμιέρα νέας εκπομπής λίγο πριν μπει ο Αύγουστος. Το λες και πρωτότυπο!
Life style εκπομπή στο ΑΝΤ1 μετά από τόσα χρόνια που φαίνονται αιώνες...(από την εποχή της Τατιάνας και του "Αποκάλυψη τώρα" και της Κουβελογιάννη με το "Τελεία και παύλα)

Η πρεμιέρα της εκπομπής είχε ωραία θέματα, δεμένα με ενδιαφέρον και ένα καλεσμένο που τα "λέει" από μόνος του, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Για την Σταματίνα δεν θα πω πολλά μιας και θεωρώ πως για αυτό που θέλει η εκπομπή είναι πολύ καλή. Απλά πρέπει λίγο να χαλαρώσει και να βγει και προς τα έξω πως το διασκεδάζει.

Ένα αρνητικό μπορώ να πω πως είναι η ώρα προβολής μιας και το τηλεοπτικό κοινό δεν το έχει συνηθίσει αυτό το είδος των εκπομπών σε prime time! Απόγευμα θα ταίριαζε καλύτερα. Όσο για τον ανταγωνισμό με την Sila δεν νομίζω πως χωρά σχόλια. Βάζουν ένα νέο προϊόν απέναντι από την σαρωτική επιτυχία του καλοκαιριού; Τι ακριβώς περίμεναν; 

Λείπει η νεανική ματιά!
Όσο για σκηνικό και σκαμπό δεν θα μιλήσω, δεν μου αρέσανε καθόλου! Ούτε η σκηνοθεσία! Καλύτερα θα ήταν πλάνα πιο ελεύθερα και "νεανικά". Η σκηνοθεσία φαίνεται στημένη, στερώντας έτσι από την εκπομπή τη νεανική ματιά.

Τα νούμερα της πρεμιέρας κινήθηκαν κοντά στην βάση. Είναι όμως ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Η πορεία θα δείξει...