Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Το μεσημεριανό σημαίνει το τέλος της βασίλισσας;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ!
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του Alpha και θα σερβίρει τον "καφέ" της από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 4. Το θέμα είναι πως πήρε τελικά την απόφαση να δεχτεί αυτή την πρόταση. Οι πιέσεις που πρέπει να δέχτηκε από την διοίκηση του καναλιού δεν πρέπει να της άφησαν και πολλά περιθώρια επιλογής. Πρόταση-τελεσίγραφο.
Πάντως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι με το μέρος της. Ένα νεκρό πρόγραμμα από τις 6 το πρωί μέχρι το μεσημέρι που θα αρχίζει η Ελένη δεν θα της δώσει ιδιαίτερη ώθηση για να πάρει την Agb με το μέρος της. Και αν κάποιος αναλογιστεί πως από το πρωί όλα τα θέματα θα καίγονται από Ελεονώρα και "Πρωινό mou", λογικό και επόμενο το γεγονός αυτό να λειτουργήσει αρνητικά για τον μεσημεριανό "καφέ με την Ελένη".
Πως η τηλεθεάτρια που έχει μάθει να βλέπει την Ελένη την ώρα που ετοιμάζει το φαγητό, θα την βλέπει πλέον την ώρα που το τρώει; Δεν αλλάζουν τόσο εύκολα οι συνήθεις 17 ολόκληρων χρόνων! Ούτως ή άλλως το κοινό που βλέπει τηλεόραση το μεσημέρι δεν είναι ίδιο με αυτό του πρωινού.


Πάντως για να πάρει μια παρουσιάστρια σαν την Ελένη Μενεγάκη μια τόσο σημαντική απόφαση σημαίνει πως ανέλυσε πρώτα όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους. Μακάρι όλα να πάνε καλά για την Ελένη και να μην σηματοδοτήσει το μεσημέρι το τέλος μια λαμπρής πορείας μιας λαμπρής παρουσιάστριας.